FroeFroe / Fortress - Killie Billie (7+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar.

RudyRUDY, de kameraard van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer kerstmis, +vaders, +moeders, +broertjes en +zusjes en wat hier niet mag kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen vaders en moeders, en dus maken ze er veel en vooral, verschillende.

Als kind wil je echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral: terug samen. Enkel de bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Een goed plan, denkt Billie, daar wil ik voor gaan.

KILLIE BILLIE is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live-muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor Watjes!

In de pers
Het poppentheater van FroeFroe levert met Killie Billie (wat een heerlijke titel trouwens) een gesamtkunstwerk af waarmee het zichzelf meermaals overtreft. (…) Dit is wat jeugdtheater moet zijn.
Het Nieuwsblad (*****)

Credits
TEKST: Yves De Pauw & cast • Regie: Marc Maillard
SPEL & POPPENSPEL: Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans, Hanne Torfs
MUZIEK: Fortress: Hanne Torfs (zang), Ruben Den Brok (synths), Anke Verslype (drums)
KLANK, LICHT & VIDEO: Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen, Pieter Kint (stage), Dries De Win
Decor, kostuum & poppenkunde: Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis,
Heleen Haest, Klaartje Vermeulen, Gert Dupont, Hanne Torfs, Janneke Hertoghs, Tim Oelbrandt
REALISATIE: Evelien Alles
MET STEUN VAN: de Vlaamse Gemeenschap, Taxshelter België

Extra
Creatieve omkadering: na de voorstelling gaan we aan de slag met een thema van de voorstelling, begeleid door een creatief docent

Info
www.froefroe.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven