Ginter

Oproep aan jonge makers

Ben jij een startende regisseur, theatermaker, geluids- of audiovisueel kunstenaar, fotograaf, acteur, danser, choreograaf, illustrator, tekenaar, ontwerper, beeldend kunstenaar, schrijver, dichter, muzikant, comedian, enz.? Dan is Ginter op zoek naar jou!

In eerste instantie willen we met de intergemeentelijke culturele samenwerking in kaart brengen welke jonge makers afkomstig zijn uit de regio (Gistel, Ichtegem, Koekelare, Kortemark, Oudenburg, Torhout en Zedelgem). Onder ‘jong’ verstaan we kunstenaars tot en met 35 jaar. Het gaat zowel over ‘starters’, of mensen die nog in opleiding zijn, als over makers met een reeds opgebouwde staat van dienst.

In tweede instantie willen we peilen naar de noden die er bij jullie leven. Wat zijn de belangrijkste stimulansen die jullie nodig hebben (of missen) bij het opbouwen van ervaring of het creëren van kansen? Op basis van deze bevraging zal Ginter dan nagaan op welke manier zij de ontwikkeling van jonge makers en kunstenaars in de regio kan ondersteunen.

Herken je je in één van de bovenstaande categorieën of wil je graag met ons dit traject helpen opzetten? Mail dan tegen uiterlijk 15 augustus 2018 je contactgegevens door naar info@ginter.be. Wij contacteren je daarna voor de verdere gang van zaken.