Grensgeval / Aifoon - Murmur (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Bruisend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt, in de herfstvakantie.

Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist.
Een fantasierijke compositie voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een purrende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, vliegt om de wereld te componeren. 

Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap.

Na de succesvolle familievoorstelling Plock! (2017) gingen de makers van grensgeval opnieuw met Camiel Corneille en Stijn Dickel de vloer op. Resultaat: bruisend nieuw circus-geluidstheater voor alle zintuigen!

Extra
CREATIEVE OMKADERING: na de voorstelling gaan we aan de slag met een thema van de voorstelling, begeleid door een creatief docent

Credits
CONCEPT:: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel
ACROBATIE: Camiel Corneille
REGIE: Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens
DRAMATURGIE: Mieke Versyp
GELUIDSCOMPOSITIE: Stijn Dickel (aifoon)
SOFTWARE-ONTWIKKELING: Tim de Paepe, hardware: Jeroen Vandesande
KOSTUUMS: Dorine Demuynck
COPRODUCENTEN: aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt, De Grote Post, C-Takt, MiraMiro, Sabam for Culture
MET STEUN VAN: De Vlaamse Overheid, Stad Gent, Circuscentrum, Circusnext
Shortlisted circusnext 2018-2019, European programme coordinated by circusnext and supported by the European Union

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven