Hannelore Bedert & Band - Vanaf nu doe ik alles wat ik wil Geannuleerd

GEEN TOEGEVINGEN, ALLES ZEGGEN ZOALS HET IS

Na het laatste album 'Iets dat niet komt' was het muisstil geworden rond Hannelore Bedert. Ze was tegen een muur aan gelopen, verwachtingen van anderen en zichzelf leken torenhoog. Ze wist van geen hout meer pijlen te maken en kwam 'op het randje te staan'. En dat had ze niet zien aankomen.
Hannelore trok zich terug, hakte knopen door en begon uiteindelijk opnieuw te schrijven. Terug op haar eigen ritme en met haar eigen stem. En met de middelvinger naar wat anderen verwachtten of wilden.
De EP 'Vanaf nu doe ik alles wat ik wil' verscheen eind december 2017, samen met een boekje waarin 33 fans een persoonlijk verhaal vertelden bij de liedjes van Hannelore. De eerlijkheid waarmee Hannelore in de media sprak over de donkerte die aan de songs vooraf was gegaan, kwam bij veel mensen keihard binnen.
Het 'niet meer weten', het gevoel te hebben 'stil te staan' en het alsmaar terugkerende taboe bleken heel herkenbaar.
Verwacht je aan een vintage Hannelore, klaar om 10 jaar na het succesdebuut 'Wat Als' haar trouwe publiek opnieuw mee te nemen in haar eigen wereld.
Samen met vaste waarde Thomas Vanelslander zingt ze terug voor live publiek, meer dan ooit met de zekerheid dat ze met haar rechttoe rechtaan-teksten nog steeds uniek is in Nederland en Vlaanderen.

Dit concert is geannuleerd. Hannelore wil een 'stiltejaar' inlassen na het plotse overlijden van haar man, Stijn. Daarom zal ze een jaar lang niet te zien zijn op de podia.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; 60+, EDC: 14,00 €; -26: 12,00 €; Sociaal Pasje: 3,75 €

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie