Kamal Kharmach - Mag ik even? (2020)

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas. Dat kan tellen als debuut!

Kamal heeft de smaak volledig te pakken en maakt een tweede eindejaarsconference. Voor deze tweede editie, geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.

Kamal Kharmach is een van ’s lands bekendste komieken, wiens carrière een blitzstart kende. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen met zijn debuutvoorstelling 'De Schaamte Voorbij' en mocht het jaar erop meteen al een eindejaarsconference maken die op Canvas werd uitgezonden. De kijkcijfers van zijn eerste conference logen er niet om: hij verdubbelde niet alleen het aantal kijkers dat Michael Van Peel vorig jaar haalde, maar was tijdens de uitzending zelfs absolute marktleider op de Vlaamse televisie.

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij onder andere De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Die lijn zette hij overtuigend verder met eenĀ schitterende eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg.

In de pers
Levendige mimiek, bakken energie, een tikkeltje charmant maar toch ook gevaarlijk: in zijn jaaroverzicht Mag ik even? toont Kamal Kharmach met verve dat hij het genre onder de knie heeft.
De Morgen

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven