Knetter - workshop

 

In ‘Knetter’ wordt het verhaal verteld van een jongen die opgroeit in de psychiatrie van zijn vader. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de thematiek van de voorstelling. Hoe kan het dat men van eenzelfde gebeurtenis toch verschillende herinneringen kan hebben? Wat zijn eigenlijk herinneringen? Vragen die we op speelse wijze proberen te beantwoorden. We duiken in onze (eigen) koppen, nemen onze gedachten onder de loep, maken kaarten en maquettes van het leven en spelen scènes vanuit de thematiek van de voorstelling.

Locatie: op school (bij voorkeur in een polyvalente ruimte)

Doelgroep: 3e graad lager, per klasgroep

Uitvoerder: docent Mooss, organisatie voor kunst- en erfgoededucatie binnen PAR64. PAR 64 is een project waarin Mooss bij voorstellingen uit de podiumkunsten een actieve omkadering op maat van de voorstelling aanbiedt voor leerlingen uit het basis en secundair onderwijs.

Duur: 50 min

Prijs: 4 euro

Max. aantal leerlingen: per klasgroep

Ruimte: Bij voorkeur een open ruimte (sportzaal, refter, …) of een klas waar de banken aan de kant gezet zijn, 1 stoel per deelnemer

Andere: De school voorziet een vrije parkeerplek in de buurt. De school voorziet voor de begeleider koffie of thee, een fles water en over de middag een broodje.

Reserveringen: zie reservatieformulier LO

 

Praktische informatie

Wanneer

Waar

op school

Contact