Koen Buyse - Clubconcert my works, classics & heroes

Als frontman & songwriter van Zornik tourde Koen Buyse met zijn band o.a. met Muse, stond hij 3 keer op de Main Stage van Rock Werchter, 5 keer op Pukkelpop.

Hij is de auteur van 7 full albums, waaronder de albums van Zornik waarmee hij maar liefst 10 keer (!!) een n°1 positie van De Afrekening op Studio Brussel scoorde, maar ook songs voor andere artiesten en projecten doorheen de jaren, zoals een soundtrack voor de bejubelde Eén serie 'Wolven'.

Koen, kind in de jaren '80, begon eind jaren '90 met eigen nummers te schrijven. De muziek uit deze periode heeft onmiskenbaar een invloed gehad op zijn muziekbeleving. Faith No More, Oasis, Guns N' Roses, maar ook Johny Cash en Tom Petty kregen allemaal een plaats op de vele mixtapes in de walkman.

'My Works, Classics & Heroes', is een reis, langsheen de kronkelige, mooie en soms donkere muzikale gedachten van Koen. Eigen songs en klassiekers van zijn helden worden op een pure, onversneden en eigen wijze gebracht. Een gitaar, piano en een stem... meer is er niet nodig om de essentie van een song te doen weerklinken.

Na een succesvolle tour in najaar 2018 met uitverkochte zalen, speelt Koen Buyse dit najaar met 'My Works, Classics & Heroes' voor een laatste maal…. Mis dit niet!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; 60+, EDC: 14,00 €; -26: 12,00 €; Sociaal Pasje: 3,75 €

Waar

'Club de B' van 'CC De Brouckère’

Inschrijven

Categorie