Little Joe - Avondfilm

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Little Joe is een sluipend monster die langzaam de macht naar zich toe trekt.

Alice, een alleenstaande moeder, is een toegewijde wetenschapster bij een bedrijf dat nieuwe plantsoorten kweekt. Ze heeft een zeer speciale karmozijnrode bloem ontwikkeld. Opmerkelijk, niet alleen voor zijn schoonheid, maar ook voor zijn therapeutische waarde: indien op de ideale temperatuur gehouden, goed gevoed en regelmatig tegen gesproken, maakt deze plant zijn eigenaar gelukkig. Tegen het bedrijfsbeleid in neemt Alice er één mee naar huis als cadeau voor haar tienerzoon, Joe. Ze noemen de plant 'Little Joe' maar naarmate deze groeit, groeit ook Alices vermoeden dat haar nieuwe creaties misschien niet zo onschadelijk zijn als hun bijnaam suggereert…


Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
€ 4,00 (Vriendenpas, EDC, -26) € 1,75 (Sociaal tarief)

Waar

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie