Nomadland - avondfilm

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Wanneer Fern (Frances McDormand) haar baan en bezittingen verliest heeft haar thuisstad in Nevada haar niets meer te bieden.
Ze besluit als hedendaagse nomade buiten de conventionele maatschappij te leven en het Amerikaanse landschap te doorkruisen met een minibus.


Nomadland won al verschillende prijzen waaronder BAFTA awards, Golden Globes, Oscars,… voor de regie, beste film, beste actrice en camerawerk.


"Nomadland is niet zomaar een uitzonderlijke, emotionele roadtrip. Het is een radicale film, op zoek naar een andere manier van filmen – en van leven."
★★★★★ - De Standaard 

Duur: 1 uur 50 min.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
7 euro (basisprijs) 4 euro (Vriendenpas, -26, EDC)

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Contact

Categorie