Piv Huvluv - De vinylvreter

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

U vraagt, Piv draait… de soundtrack van zijn leven!

Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal.
Waarom dan de man niet ongeremd lós laten in zijn gigantische collectie?
Hem laten vertellen hoe zijn eclectische muzieksmaak ontwikkelde.
Hem laten grasduinen in het kleurrijke hoezenarsenaal van oude en nieuwe platen.
Hem anekdotes laten opdissen over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, verdoken signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collector's items.

Deze man is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Items die de revue passeren: lof en eer voor ABBA, zijn eeuwige trouw aan Rod Stewart, zijn verheerlijking van vrouwelijk schoon, zijn liefde voor de pure song, zijn helden Iggy Pop, Steve Wynn, Bob Dylan en Neil Young. En niet te vergeten: zijn korte ontmoeting met David Bowie, die Piv in staat stelt om de grootste leugen in de geschiedenis van de Belpop bloot te leggen.

Je leeft maar één keer! Een Piv-voorstelling meepikken is daarom alleen al één van je meest zinvolle vrijetijdsbestedingen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Tickets zijn beschikbaar vanaf 22 juni.

Waar

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere