Raymond van het Groenewoud - Glorieuze bevrijding Feestelijke voorstelling!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Raymond heeft 't oud zot en trekt op tournee.
Zonder moraal.
Zonder vaste setlist.
Gewoon de songs waarmee hij die ochtend is opgestaan. De ene avond zullen het meisjes zijn, de andere twee meisjes.
Raymond soixante-dix.
Hij neemt de stem van zijn dagen mee en vier muzikale vrienden. Zoals een oude jazzmuzikant die elke avond een nieuwe vrijheidsverklaring speelt. Glorieus, maar nooit moe.

Als er één artiest niet mag ontbreken in dit feestseizoen dan is het Raymond van het Groenewoud. De afgelopen 25 jaar stond hij om de zoveel jaar op ons podium en zorgde voor tal van memorabele concerten. Raymond, net als zijn leeftijdsgenoot Arno, peetvader en icoon van de Belgische muziekscène, viert dit seizoen zijn 70e verjaardag.

Raymond en Arno, in dit feestjaar, alle twee te gast in de Brouckere, de een in het najaar, de ander in het voorjaar, veel mooier kan het leven niet worden!

Bezetting
Raymond van het Groenewoud: zang, gitaar, keyboards
Cesar Janssens: drums
Wouter Berlaen: bas
Bram Weijters: keyboards, percussie
Rik Aerts: gitaar , zang

Info
www.raymondvanhetgroenewoud.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven

Categorie