Robrecht Vanden Thoren - De Hoogste Berg Geannuleerd

 

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Robrecht Vanden Thoren, gekend van onder andere het theatergezelschap Compagnie Cecilia en de films 'Hasta la vista' en 'Torpedo', heeft een probleem.

Een maand geleden gaf hij een feest. Een goede vriend en vriendin van hem werden er verliefd op mekaar en nu willen ze graag dat hij getuige wordt op hun trouwfeest. Daar hoort een speech bij en Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid.

Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken. Dus hij twijfelt: aan de geliefden, aan de liefde, maar ook aan zichzelf.
Nu wil hij, in jouw bijzijn, oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen. 

De eerste solovoorstelling van Robrecht Vanden Thoren is een pareltje over de liefde waar plaats is voor een lach én een traan.

Gecoacht door: Wouter Deprez

Praktische informatie

Wanneer

Waar