Sarah D'hondt stelt "Collage" voor

Col la ge (de, v, meervoud: collages)
Samenvoeging van ongelijke zaken tot een geheel.

Sarah D'hondt heeft een stevige reputatie als chansonnière.
Haar mooie en opvallende stem bezorgde haar de bijnaam Nachtegaal.
Deze nachtegaal vliegt al jaren van podium naar podium, rijfde ondertussen de Liesbeth Listprijs en buitenlandse invitaties binnen en dook met haar topteam 'Sarah D'hondt Quartet' de studio in.
Met een eerste programma en plaat (2016) 'Souvenir' vol herinneringen van toen en morgen toont deze straffe dame hoe ze niet alleen de stem en de stiel van het vertolken beheerst. Sarah D'hondt heeft ook het lef om op haar eentje deze plaat 'Souvenir' uit te brengen en mag dat tweemaal voor een uitverkochte Minard vieren.
Sarah D'hondt gaat in haar repertoire op zoek naar souvenirs uit het Franse repertoire. Ze vertolkt al deze kleine verhalen met een grote naturel en ook met haar bindteksten weet ze het publiek telkens te boeien en te ontroeren.
In 2018 vraagt ze opnieuw aan Stijn Bettens om bestaande liederen te arrangeren. De nachtegaal heeft immers een boeket aan chansons verzameld uit het vertrouwde Franse repertoire en aangevuld met anderstalige muziek.
Het vertrouwde recept van verfijnde arrangementen, een nostalgisch repertoire en een topteam doet zijn werk. Al proeft 'Collage' deze keer vooral naar nieuwsgierigheid.
Het nieuwe programma verzamelt namelijk op intieme wijze bijzondere kleuren: qua taal, klank én vertolking.
Zowel bij het brengen van als tijdens haar zoeken naar verhalen bewijst Sarah D'hondt dat ze een nieuwsgierige en naturelle nachtegaal is en blijft!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; Sociaal tarief: 4,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Paling & Hinde vzw

Categorie