SKaGeN - Het gezin Van Paemel Geannuleerd

Corona

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Inleiding

Kom je graag naar de inleiding van 'Het Gezin Van Paemel' ? Dit jaar zijn we genoodzaakt om met een beperkte capaciteit te werken. Inschrijven vooraf is dus noodzakelijk. Dit kan je doen door hier jouw gratis tickets te bestellen voor de inleiding.

SKaGeN neemt de handschoen op en vertaalt deze parel uit de Vlaamse theaterliteratuur naar het Vlaanderen van vandaag. Waar nog steeds gewerkt, ge├»ntegreerd en geassimileerd moet worden; waar klassen en gemeenschappen nog altijd niet elkaars taal spreken; waar families uit elkaar worden gereten en jong en oud met getrokken messen tegenover elkaar staan over God, geloof en grond: ‘Het gezin Van Paemel’ in een wereld in verandering, toen -1903- en nu.

Voor dit epische ensemblestuk zou het collectief SKaGeN opnieuw voltallig (!) op de planken staan. Het welgekende virus gooide echter roet in het eten. Het stuk voor 13 personages, dat oorspronkelijk gespeeld zou wroden door 13 acteurs, wordt nu gebracht door de ijzersterke acteur en theatermaker Valentijn Dhaenens. Hij brengt echter geen monoloog, maar speelt tegen zichzelf. Enkele personages zijn digitaal aanwezig.

De voorstelling wordt ingeleid om 19.15 uur.

Credits
SPEL EN CONCEPT: Valentijn Dhaenens
COACHING: Korneel Hamers
TEKST: Cyriel Buysse
TECHNIEK EN FILMOPNAME: Jeroen Wuyts
PRODUCTIE: SKaGeN i.s.m. De Studio
MET DE STEUN VAN: De Vlaamse Gemeenschap, PerPodium en Taxshelter Vlaanderen

 

Praktische informatie

Wanneer

Waar