Släpstick - The Gentlemen’s Ball Geannuleerd

Deze voorstelling is geannuleerd. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd.

Hooggeachte genodigde,

Wij zijn zeer vereerd met uw komst naar 'The Gentlemen’s Ball', dé muzikale variété-soiree die u laat duizelen. Släpstick laat u opgaan in het bruisende ritme van de show. Welkom in de 'roaring twenties'!

Wees gerust, dit keer zijn er voorzorgsmaatregelen genomen zodat de ongelukkige ongelukken van de vorige keer niet worden herhaald. De kroonluchter is nu (waarschijnlijk) wel gezekerd aan het plafond, de gin is uit de orgelpijpen gepoetst, de losse sporten van de ladder zijn vervangen, en alle stoelen zijn gecontroleerd op wankele poten en dubieuze bekleding. Aan de andere kant, de ras- entertainers van Släpstick kunnen niet garanderen dat hun verrassende fysieke humor, bloedstollende sketches en wervelende slapstick geen gebruikssporen achterlaten…

Dus doe uw beste smoking en meest prachtige avondjurk aan en betreed de rode loper! 'The Gentlemen’s Ball' komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Met weledele groet, Släpstick

Na het grote succes van de vorige show (ook in cultuurcentrum de Brouckere te zien) die werd omschreven als 'variété op lachwekkend hoog niveau' toerde Släpstick (voorheen Wëreldbänd) de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland.

Gesteund door het internationale succes besloot de groep ook in Nederland onder de nieuwe naam verder te gaan. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

In de pers
Het Nederlandse gezelschap Släpstick transformeert ouderwets variété tot een muzikaal hoogstaande theaterproductie
Karel Michiels, De Standaard (★★★★★)

Credits
CONCEPT, COMPOSITIES EN ARRAGEMENTEN: Släpstick
REGIE: Stanley Burleson

Info
www.slapstick.nl

Praktische informatie

Wanneer

Waar