Sprookjes enzo - Wit (2+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt… WIT!
WIT, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven.
Lichtspel, livemuziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. WIT, een interactieve theater- en circusvoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen van iedere leeftijd.

In de pers
Een warme fantasiewereld… Voor de kindjes, maar ook voor de ouders die meekijken! (…) Ook zij zijn geboeid door de pure schoonheid van wat je ziet. Het is als staren naar een sterrenhemel zonder lichtvervuiling… Puur genieten zonder er ooit genoeg van te krijgen! (De Engelenbak)

Credits
Spel: Peter Dewel & Annemie Pierlé/Katleen Ravoet
Concept & scenografie: Marcello & Pietro Chiarenza
Regie & licht: Pietro Chiarenza

Extra: creatieve omkadering: na de voorstelling gaan we aan de slag met een thema van de voorstelling, begeleid door een creatief docent

www.sprookjes.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; 60+, leden Gezinsbond, EDC: 9,00 €; -26 en kinderen: 7,00 €; Sociaal Pasje: 2,50 €

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere