Startdatum

Op zaterdag 22 juni om 9 uur precies start de online abonnementenverkoop van Cc de Brouckere.

Wie niet of onvoldoende vertrouwd is met computer en/of online reserveren en betalen, kan vanaf 9 uur terecht in het cultuurcentrum. Zoals vorige jaren voorzien we een aantal pc's waarop je met onze hulp je bestelling kan invoeren.

Wie wil samen zitten met vrienden, familie, buren, … brengt best de abonnementen in één reservatie in.

Uitzonderlijk grote bestellingen kunnen problemen veroorzaken bij de verwerking en daarom wordt aangeraden om deze op te splitsen in meerdere orders.

Het is mogelijk dat één of meerdere voorstelling(en) al volgeboekt is/zijn op het ogenblik dat jouw abonnement ingevoerd wordt. Daarom is het mogelijk dat je één (of meerdere) andere voorstelling(en) moet kiezen om toch aan het vereiste aantal voorstellingen (min. 5 in gewoon abo of min. 8 in groot abo) te komen. Als je minder dan 5 voorstellingen kiest, wordt de reservatie automatisch als 'losse tickets' verwerkt en krijg je geen abonnementskorting.

Je kunt in de loop van het seizoen nog bijkomende voorstellingen in je abonnement opnemen. Je krijgt hiervoor de abonnementskorting toegekend.

Voorstellingen in het kader van 'Bij de buren' kunnen niet in abonnement genomen worden. Bij deze voorstellingen wordt niet altijd korting voorzien voor 60+ of -26.