Stash - Concert Wolfman!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Tien jaar na het laatste Stash-album is het gat letterlijk en figuurlijk dichtgefietst. Singer-songwriter Gunther Verspecht is de spilfiguur achter Stash en is onlosmakelijk verbonden met de single 'Sadness' uit 2005, die sindsdien een vaste stek vond in de top 100 van Belgische klassiekers.

Gunther Verspecht kroop weer in zijn pen, met Wolfman! als resultaat. Tien songs zingt hij met zijn typisch stemgeluid, met passie en overgave, nadat het tien jaar heeft liggen rijpen in zijn hart en ziel. En hoe!?

Voor de opnames trok Gunther zich terug in de oude kunstenaarssite 'De Kluis' in Sint-Martens-Latem, samen met topmuzikanten HT Roberts, Bruno Deneckere, Nils De Caster en Niels Delvaux.

Zoveel talent en klasse in één band, niet alleen op de plaat, maar met nog méér vuur en passie op het podium, een mens zou er lyrisch van worden…

Credits:
Gunther Verspecht – zang, akoestische gitaar, mondharmonica
HT Roberts – backings, bas, banjo
Bruno Deneckere -backings, akoestische en elektrische gitaar
Nils De Caster – backings, lapsteel, piano, viool, mandoline
Niels Delvaux – drums, percussie

Info
www.stash-music.com

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven

Categorie