Streep - Anna's steen

 

Klop klop klop Hallo! Hallo wie? Hallo mevrouw! Ik ben geen mevrouw! O, neen? Kijk eens goed, wat is dit? O, u hebt haar! Waar? Daar! Dus…? Dag mevrouw met haar daar. Fout! Hoe heet dit. Een baard! Ja, dus …? Dag baardmevrouw! Goed zo, dag jongen, kijk eens wat ik kan!

Op een dag is er iets wat er eerst niet was…dwars door een huis loopt een streep! Het leven ziet er plots heel anders uit nu de streep er is. Er is nu een HIER en een DAAR, een GOEDE en een NOG BETERE kant, een VAN MIJ en een VAN JOU,…

STREEP! gaat over absurde en herkenbare situaties die zich afspelen tussen verschillende personages in en rond een huis. Een fysieke , grappige en verrassende voorstelling met weinig woorden en veel muziek en waar vreemde figuren kloppen op de deur.

Een fysieke, grappige en verrassende voorstelling met weinig woorden en veel muziek en waar vreemde figuren kloppen op de deur.

Doelgroep: 2e en 3e kleuter

Credits
Van en met: Bart Embrechts, Alain Rinckhout en Gwen van Erp Scenografie: Saskia Louwaard Kleding: Miep Embrechts Muziek: Jef Callebout Productieleiding: An Lombaerts Techniek en lichtontwerp: Lorelinde Hoet I.s.m. Rataplan en met steun van Provincie Antwerpen.

Duur: 40 minuten

Prijs: € 5

Max. aantal leerlingen: 150

Lesmateriaal: beschikbaar

Reserveringen: zie online reservatieformulier LO

 

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Contact