Theater Terra - Jungleboek de Musical (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Laat je meevoeren in Jungleboek: de familiemusical over avontuur en vriendschap! Van Theater Terra, de makers van De Kleine Zeemeermin, Aladdin en Peter Pan, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Mowgli groeit op midden in de jungle, bij een familie van wolven. Met zijn vrienden Baloe de beer en Baghiera de panter beleeft hij avonturen in de wirwar van tropische bomen en planten. Hij leert jagen en de taal van de dieren spreken. Dan verschijnt Shier de tijger, die achter hem aan zit. Tijd voor Mowgli om voor eens en voor altijd uit te maken wie de koning van de jungle is!

Credits
SPELERS: Anne de Blok, Pepijn Schwartz, Sjors Arts en Jerre van Anholt.
MAKERS: Naar het verhaal van: Rudyard Kipling
SCRIPT & LIEDTEKSTEN: Marc Veerkamp
MUZIEK: Fons Merkies
REGIE: Wesley de Ridder
POPPEN-, DECOR- EN KOSTUUMONTWERP: Kathelijne Monnens
LICHTONTWERP: Bart van den Heuvel
GELUIDSONTWERP: Erwin van den Broek
PRODUCTIELEIDER: Eline Voorn
PRODUCENT: Michiel Morssinkhof

Extra
Na de voorstelling is er een meet & greet. Je kan samen met de acteurs en poppen op de foto!

Info
Duur voorstelling: 60 minuten, geen pauze

www.theaterterra.nl

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven