Tuning People/ Jef Van gestel & Peter Vandemeulebroecke - Kadrage

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

In 'Kadrage' staat een indrukwekkende constructie centraal. Dertig houten kaders staan symbool voor een leeg canvas, een nieuwe pagina, een nieuw perspectief, een nieuwe uitdaging. Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke creëren een beeld dat mooi, grappig, kwetsbaar of intrigerend is. Als in een pop-up boek klappen de scènes open.

Binnen de begrenzing van die kaders schetsen Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke alle rollen die een heel leven zouden kunnen bevatten: het kind, de verzorger, de vriend, de geliefde, de onnozelaar, de gevangene, de bevrijde, de performer. Elk kader krijgt zijn eigen karakter door afwisselend te spelen met de banale realiteit, met droombeelden en met magisch realisme. Zo wordt elk kader een individueel kunstwerk.

'Ondeugend pop-upboek voor volwassenen' kopt De Standaard, en daarmee slaat Filip Tielens de nagel op de kop.

In de pers
Alle sluizen van de verbeelding gaan open in 'Kadrage', een heerlijk sinistere poppenkast die balanceert tussen slapstick en soft-sm.
De Standaard (★★★★★)

Credits
CONCEPT EN SPEL: Peter Vandemeulebroecke & Jef Van gestel 
EINDREGIE: Harm van Geel 
SPELCOACHING: Lars Brinkman 
GELUIDSONTWERP: Ruben Nachtergaele 
LICHTONTWERP: Britt De Jonghe 
TECHNIEK: Jo Tielemans, Inge Kerfs & Tom Reynaerts 
DECORUITVOERING: Sven Roofthooft & Tomislav Ruzic (Timecircus) 
KOSTUUMADVIES: Wim Muyllaert 
PRODUCTIELEIDING: Ken Van Demierop 
PRODUCTIE: Tuning People 
i.s.m Cultuurcentrum Berchem
MET DE STEUN VAN: de Vlaamse Overheid

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Inschrijven