Wim Mertens - Inescapable Tour Feestelijke voorstelling! Geannuleerd

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op onze pagina 'coronamaatregelen'.

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

De gerenommeerde componist, schrijver en performer Wim Mertens onderneemt een wereldtournee naar aanleiding van de 40e verjaardag van zijn muzikale carrière (1980-2020).

Mertens begon muziek te maken in 1980, nadat hij als musicoloog en radiomaker had gewerkt. De voorbije 40 jaar heeft hij zijn muzikale taal ontwikkeld tot een normatieve woordenschat door te schrijven voor verschillende ensembles en door zangcomposities en stukken voor symfonieorkesten te componeren.

Vandaag heeft Mertens meer dan 70 cd's op zijn naam staan, waarvan hij de muziek regelmatig live brengt in heel Europa, Noord- en Centraal Amerika, Japan, Thailand en Rusland. Op 15 november bracht Wim Mertens het album' Inescapable' uit, een limited edition-boxset die een overzicht biedt van vier decennia carrière.

Om dit artistieke 40-jarige jubileum te vieren, bereidt Mertens een speciaal concertprogramma voor als overzicht van 1980-2020.

Op zaterdag 20 februari staat Wim Mertens in duobezetting in Cultuurcentrum de Brouckere.

Info
www.wimmertens.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Categorie