Zoe Bizoe - Zoe Bizoe Geannuleerd

 

Door veranderende coronamaatregelen is ons programma onder voorbehoud. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald. Meer info i.v.m. onze coronamaatregelen vind je op www.ccdebrouckere.be/coronamaatregelen

Geen tickets meer beschikbaar? Schrijf je in op de wachtlijst. Per maand verhogen wij mogelijks onze capaciteit in navolging van de coronamaatregelen. Personen op de wachtlijst krijgen voorrang!

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Zo ook Zoe Bizoe, al is niet meteen duidelijk wat voor vogel ze eigenlijk is. Een stuntelige flamingo met lange benen? Een kip zonder kop? Of een diva met pauwenstreken? Eén ding is zeker: Zoe geeft zich helemaal bloot. Letterlijk en figuurlijk. In een nooit geziene combinatie van comedy en burlesque stript ze zichzelf verbaal tot in haar hart en teaset ze het publiek met uitdagende choreografieën. Hoe minder ze om het lijf heeft, hoe meer ze haar ware veren laat zien: die van de paradijsvogel, geboren om te verleiden met haar passionele paringsdans.

Zoe Bizoe mag zichzelf intussen wereldkampioen noemen in de glamoureuze stripteases. In de categorie 'International Crown' sleepte ze eind vorig jaar de kroon in de wacht tijdens de World Burlesque Games in Londen. 'Burlesque is een glamoureuze striptease waarbij het verhaal achter de dans, het personage, humor en zelfrelativering primeren', legt Zoe Bizoe uit.

Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail. En ze voert je maar wat graag dronken.

Zoe Bizoe, eerder te bewonderen in cultuurcentrum de Brouckere als zeer gesmaakt voorprogramma van David Galle, nu op algemeen verzoek te gast met haar eigen avondvullende show. Fascinerend, leuk,… en zeker niet alleen voor mannen!

Credits
TEKST EN SPEL: Zoe Blyau
REGIE: Han Coucke
COACHING DANS: Sam Louwyck
KOSTUUM: Dorien (Dotje) Demuynck

Info
www.zoebizoe.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar