Bar Provisoir

Hippe pop-upbar in De Foyer van Cultuurcentrum de Brouckere (Torhout)

Wie dacht dat hét feestje van het nieuwe jaar begon op oudejaar, heeft het goed mis. 2 januari is de nieuwe 1 januari! Dan starten onze nieuwe foyeruitbaters Hermen Six en Annelies Platteeuw met hun eigen pop-upbar 'Bar Provisoir' in onze foyer. Met stip te noteren in de agenda dus.

2 januari openen Hermen en Annelies, gekend van o.a. Bar Fernand, de pop-upbar 'Bar Provisoir' in De Foyer van Cultuurcentrum de Brouckere. Je kan je verwachten aan een stevig feestje in een bijna onherkenbare foyer. Van vloer tot plafond, van tafels tot toog. De nieuwe uitbaters krijgen volledige carte blanche van het cultuurcentrum om de foyer om te toveren tot een hippe, culturele bar. Ook wij zijn benieuwd wat dat zal geven.

Iedereen is welkom, van ons eigen publiek tot iemand die gewoon iets wil drinken op een leuke plek. Iedere donderdag is de bar open om 19u, daarnaast bij voorstellingen van het cultuurcentrum (niet op maandag en dinsdag).

Ben je te gast in ons cultuurcentrum en wil je 'Bar Provisoir' gebruiken? Vraag de mogelijkheden op bij Hermen via hermensix@gmail.com. Ook voor babyborrels in een leuke setting of een familiefeest op een alternatieve locatie, kan je bij Hermen terecht. Hoe zotter het idee, hoe liever Hermen het heeft.

Volg 'Bar Provisoir' alvast op Facebook om zo op de hoogte te blijven over het reilen en zeilen van deze pop-upbar. Want één ding staat vast: de bar zal een eigen leven leiden met talloze evenementjes (stand-upavonden, quizen, …) en die zal je niet willen missen.