UiTPAS

In het Vrijetijdshuis of in het Sociaal Huis kan je een UiTPAS kopen voor Torhout. De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je altijd voordelig aan tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten kunt deelnemen. Ook kunnen mensen die recht hebben op kansentarief een UiTPAS aanschaffen die automatisch de nodige korting toepast. 

Dit pasje kan je bij ons in het cultuurcentrum scannen aan de UiTPAS-zuil of laten scannen door een medewerker. Zo kan je per culturele activiteit punten verzamelen die je later kan inruilen voor een leuk gadget of voor een interessante korting op een vrijetijdsactiviteit. 

Opgelet: de prijzen aan kansentarief en de inruilvoordelen zijn in het Cultuurcentrum pas beschikbaar vanaf volgend seizoen (vanaf de ticketverkoop in juni 2023). Het verzamelen van de punten kan wel al vanaf januari. Een UiTPAS koop je één keer aan en is levenslang geldig. De basisprijs voor een UiTPAS is 5 euro. Een UiTPAS aan kansentarief (vervangt vanaf 1 september 2023 het Sociaal Pasje in Torhout) kost 1 euro.


Alle praktische info over het aanschaffen en het gebruik van de UiTPAS vind je op www.torhout.be/uitpas.