Tickets

Waar bestellen en vanaf wanneer?

  • Online vanaf zaterdag 18 juni 2022 om 9.00 uur
  • Offline aan de ticketbalie vanaf dinsdag 21 juni 2022 om 8.30 uur

Wie niet over een computer beschikt of onvoldoende vertrouwd is met computer en/of online reserveren en betalen, kan op zaterdag 18 juni van 9.00 tot 11.00 uur terecht in het cultuurcentrum.

Handleiding ticketsysteem 

Betaling

 Bij online reservaties betaal je met cadeaubon, bancontact of kredietkaart.

  • De e-tickets worden verzonden naar het opgegeven mailadres. Als je de tickets niet binnen het half uur in je mailbox ontvangt, neem dan contact op met het cultuurcentrum.
  • Bij bestelling aan de balie betaal je met cadeaubon, cultuurcheques, cash of met bancontact.

Verkochte tickets worden niet terugbetaald, tenzij bij afgelasting van een voorstelling.

Wij aanvaarden geen tickets om door te verkopen of om te ruilen.

Cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen? Dan is onze cadeaubon misschien wel ideaal! Het cultuurcentrum verkoopt die online of aan de balie.

 

Cultuurcheques

Cultuurcheques zijn alleen geldig bij reservatie en betaling aan de balie. De cultuurcheques worden aanvaard tot één maand voor de vervaldag vermeld op de cultuurcheques, zodat deze tijdig administratief verwerkt kunnen worden.

Je kan het bedrag gedeeltelijk of volledig betalen met cultuurcheques. Een kleine tip: Wil je online betalen, koop dan vooraf met je cultuurcheques een cadeaubon aan de balie.

 

Vriendenpas

Goede vrienden zijn van onschatbare waarde en daarom werkt het cultuurcentrum met de vriendenpas.

Als vriend van het cultuurcentrum krijg je niet alleen een serieuze korting, maar kom je ook in aanmerking voor exclusieve acties doorheen het seizoen. Met de vriendenpas krijg je op elk ticket, die je doorheen het seizoen koopt, een korting van 3 euro.
Voor bepaalde voorstellingen kan geen vriendenkorting toegekend worden, bijvoorbeeld bij voorstellingen met het label 'Bij de Buren' of omdat het gezelschap dit niet toestaat. Dit wordt altijd aangeduid in de brochure.

De vriendenpas is persoonlijk en kost 6 euro. Elk gezinslid moet dus een vriendenpas aankopen om van de voordelen te kunnen genieten.

Je kan de vriendenpas zowel online als aan de balie aankopen. Na aankoop ontvang je een persoonlijke code die je zowel online kan ingeven, als mee kan brengen naar de balie.

Een vriendenpas wordt niet terugbetaald.

-26 jaar en/of EDC-houders

Voor -26-jarigen en EDC-houders is er een korting van 3 euro per ticket

(met uitzondering van voorstellingen waarbij geen korting van toepassing is).

Let op: Rolstoelgebruikers kunnen niet online reserveren, lees meer.

 

Sociaal pasje

Ben je inwoner van Torhout en heb je een beperkt financieel inkomen? Misschien heb je dan recht op het sociaal tarief, lees meer.

Hiermee krijg je 75% korting voor alle voorstellingen, activiteiten en opleidingen georganiseerd door het Lokaal Bestuur. Toon dit pasje spontaan aan het cultuurcentrum en je krijgt de nodige korting. Let op: dit is niet cumuleerbaar met andere kortingen.


Uitverkocht

Op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling?

Je kan je geluk de avond zelf beproeven en langskomen in het cultuurcentrum. Bij sommige voorstellingen komen op de avond zelf nog plaatsen vrij.

Of maak gebruik van de ticketruilbox.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?