Tickets

Waar bestellen?

  • Online of aan de balie van het cultuurcentrum.

Handleiding ticketsysteem 

Betaling

 Bij online reservaties betaal je met cadeaubon, bancontact of kredietkaart.

  • De e-tickets worden verzonden naar het opgegeven mailadres. Als je de tickets niet binnen het half uur in je mailbox ontvangt, neem dan contact op met het cultuurcentrum.
  • Bij bestelling aan de balie betaal je met cadeaubon, cultuurcheques, cash of met bancontact.

Verkochte tickets worden niet terugbetaald, tenzij bij afgelasting van een voorstelling.

Wij aanvaarden geen tickets om door te verkopen of om te ruilen.

Cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen? Dan is onze cadeaubon misschien wel ideaal! Het cultuurcentrum verkoopt die online of aan de balie.

 

Cultuurcheques

Cultuurcheques zijn alleen geldig bij reservatie en betaling aan de balie. De cultuurcheques worden aanvaard tot één maand voor de vervaldag vermeld op de cultuurcheques, zodat deze tijdig administratief verwerkt kunnen worden.

Je kan het bedrag gedeeltelijk of volledig betalen met cultuurcheques. Een kleine tip: Wil je online betalen, koop dan vooraf met je cultuurcheques een cadeaubon aan de balie.

 

Vriendenpas

Goede vrienden zijn van onschatbare waarde en daarom werkt het cultuurcentrum met de vriendenpas.

Als vriend van het cultuurcentrum krijg je niet alleen een serieuze korting, maar kom je ook in aanmerking voor exclusieve acties doorheen het seizoen. Met de vriendenpas krijg je op elk ticket, die je doorheen het seizoen koopt, een korting van 3 euro.
Voor bepaalde voorstellingen kan geen vriendenkorting toegekend worden, bijvoorbeeld bij voorstellingen met het label 'Bij de Buren' of omdat het gezelschap dit niet toestaat. Dit wordt altijd aangeduid in de brochure.

De vriendenpas is persoonlijk en kost 10 euro. Elk gezinslid moet dus een vriendenpas aankopen om van de voordelen te kunnen genieten.

Je kan de vriendenpas zowel online als aan de balie aankopen. Na aankoop ontvang je een persoonlijke code die je zowel online kan ingeven, als mee kan brengen naar de balie.

Een vriendenpas wordt niet terugbetaald.

-26 jaar en/of EDC-houders

Voor -26-jarigen en EDC-houders is er een korting van 3 euro per ticket

(met uitzondering van voorstellingen waarbij geen korting van toepassing is).

Let op: Rolstoelgebruikers kunnen niet online reserveren, lees meer.

 

UiTPAS

In het Vrijetijdshuis of in het Sociaal Huis kan je een UiTPAS kopen voor Torhout. De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je punten kan sparen bij cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Ook kunnen mensen die recht hebben op kansentarief een UiTPAS aanschaffen die automatisch de nodige korting toepast. 

Hoe gaat het in z'n werk?

1) Een UiTPAS koop je één keer aan en is levenslang geldig. De basisprijs voor een UiTPAS is 5 euro. Een UiTPAS aan kansentarief (vervangt vanaf 1 september 2023 het Sociaal Pasje in Torhout) kost 1 euro.

2) Scan je UiTPAS aan de UiTPAS-zuil of aan de balie en spaar puntjes. Deze punten kan je later inruilen voor een leuk gadget of korting op een vrijetijdsactiviteit. Wie een UiTPAS met kansentarief heeft, krijgt automatisch verminderd tarief toegekend bij het vertonen van de kaart.

Let op: dit is niet cumuleerbaar met andere kortingen.


Uitverkocht

Op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling?

Je kan je geluk de avond zelf beproeven en langskomen in het cultuurcentrum. Bij sommige voorstellingen komen op de avond zelf nog plaatsen vrij.

Of maak gebruik van de ticketruilbox.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?