Verkoopsvoorwaarden

VERKOOPSVOORWAARDEN – VERSIE 13/05/2019

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle ticketverkopen van Cultuurcentrum de Brouckere. Cc de Brouckere biedt tickets te koop aan voor activiteiten in eigen organisatie en in opdracht van andere organisatoren.

De persoon die de aankoop doet, wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij/zij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets aan een derde moeten worden geleverd. De persoon die de aankoop doet, aanvaardt hierbij de verkoopsvoorwaarden wanneer de betaling van een bestelling plaatsvindt.

Cc de Brouckere is de enige officiële verkoper van tickets van evenementen georganiseerd in eigen beheer.

Namaak of een kopie van de tickets onder welke vorm dan ook, is verboden. 

BESTELLING

Tickets voor al onze activiteiten kan je bestellen via onze website en aan de balie van cc de Brouckere. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van uw boeking.

Als je de bevestigingsmail niet ontvangt binnen het uur na de bestelling, kijk dan je spam of ongewenste mails na. Als je de bevestiging niet vindt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Cc de Brouckere (050 22 11 50 of ccdb@torhout.be). Wij kijken dit dan -zsm- na.

Nadat je tickets besteld hebt, kunnen er door Cc de Brouckere geen wijzigingen meer aan de bestelling doorgevoerd worden. Controleer daarom altijd zorgvuldig je bestelling voor plaatsing.

BETALING

Online bestelde tickets worden onmiddellijk betaald met bankkaart, kredietkaart, cadeaubon/voucher of via de homebankingmogelijkheden van het betaalplatform.

LEVERING

De tickets worden via e-mail bezorgd.

Nadat je betaling aanvaard is, ontvang je een bevestigingsmail met de bestelde tickets in bijlage. Om de tickets af te drukken, moet je beschikken over een PDF-reader. De software hiervoor kan je gratis op het internet vinden.
Zorg voor een duidelijke afdruk (zwarte inkt op wit papier). Bij een slechte afdruk is het mogelijk dat de code niet ingelezen kan worden door de ticketscanner. Een e-ticket bevat een unieke code en kan slechts één keer gescand worden. Een kopie maken heeft dus geen zin.

ANNULERING EN TERUGBETALING

We betalen tickets alleen terug als de activiteit afgelast wordt.
Bij aankoop van tickets kan je het herroepingsrecht niet uitoefenen (diensten betreffende vrijetijdsbesteding art. VI.53 12° Wetboek Economisch Recht). 

RUIL/RUILBOX

Op onze website wordt bij elke voorstelling een ticketruilbox voorzien. Heb je tickets te veel of ben je verhinderd, maak dan gebruik van onze ruilbox.

 

OPVOLGEN BESTELLING

Voor informatie over je bestelling kan je steeds terecht bij Cc de Brouckere telefonisch (050 22 11 50) of via mail (ccdb@torhout.be).

KLACHTEN

Eventuele klachten kan je melden aan Cc de Brouckere (ccdb@torhout.be). Formuleer klaar en duidelijk je klacht. Geef indien mogelijk zoveel mogelijk gegevens door zoals je klantnummer en je bevestigingsmail.

ALGEMEEN

Cc de Brouckere heeft het recht de verkoopsvoorwaarden op elk ogenblik en zonder voorafgaandelijke verwittiging te wijzigen. De datum waarop gewijzigde voorwaarden van kracht worden staat steeds vermeld in de titel.

PRIVACYBELEID

Bij Cc de Brouckere is jouw privacy onze prioriteit. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. De verzameling en verwerking van gegevens gebeurt in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) beter gekend als GDPR (General Data Protection Regulation).

Voor verdere informatie over de verwerking en de rechten wordt verwezen naar onze privacyverklaring.

CONTACT

Cultuurcentrum de Brouckere
Aartrijkestraat 6 8820 Torhout

050 22 11 50
ccdb@torhout.be