Verkoopsvoorwaarden

versie 10/05/2023

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle ticketverkopen van Cultuurcentrum de Brouckere. Cultuurcentrum de Brouckere biedt tickets te koop aan voor activiteiten in eigen organisatie en in opdracht van andere organisatoren.

De persoon die de aankoop doet, wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij/zij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets/cadeaubonnen aan een derde moeten worden geleverd. De persoon die de aankoop doet, aanvaardt hierbij de verkoopsvoorwaarden wanneer de betaling van een bestelling plaatsvindt.

Cultuurcentrum de Brouckere is de enige officiële verkoper van tickets voor voorstellingen die door het cultuurcentrum worden georganiseerd. Cultuurcentrum de Brouckere kan niet aansprakelijk gesteld worden voor tickets die verkregen werden via andere verkoopkanalen.

Namaak of een kopie van de tickets, onder welke vorm dan ook, is verboden en zal juridisch vervolgd worden. 

Cultuurcentrum de Brouckere heeft het recht deze verkoopsvoorwaarden op elk ogenblik en zonder voorafgaandelijke verwittiging te wijzigen. De datum waarop deze gewijzigde voorwaarden van kracht worden staat steeds vermeld in de titel.

1. BESTELLING

Tickets voor al onze eigen activiteiten kan je bestellen via onze website en aan de balie van ons cultuurcentrum. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van uw boeking.

Als je de bevestigingsmail niet ontvangt binnen het halfuur na de bestelling, kijk dan je spam of ongewenste mails na. Als je de bevestiging niet vindt, neem dan zo snel mogelijk contact op met het cultuurcentrum.

Nadat je tickets besteld hebt, kunnen er door het cultuurcentrum geen wijzigingen meer aan de bestelling doorgevoerd worden. Controleer daarom altijd zorgvuldig je bestelling voor plaatsing.

2. BETALING

Wanneer je kiest voor betaling met bankkaart, kredietkaart of via de homebankingmogelijkheden van het betaalplatform, is er sprake van onmiddellijke betaling. De tickets worden bezorgd overeenkomstig de gekozen leveringsmethode.

Cultuurcheques kunnen niet gebruikt worden voor bestellingen op de website. Deze zijn enkel te gebruiken voor verkoop aan onze balie.

3. LEVERING

Nadat je betaling aanvaard is, ontvang je een bevestigingsmail met de bestelde tickets in bijlage bij een online bestelling.

Afdrukken hoeft niet, want je kan deze meebrengen op je smartphone. Onze zaalmedewerkers scannen deze graag voor je in.

Heb je geen smartphone, dan is een uitgeprint ticket nodig om aan de zaalmedewerkers voor te leggen. Om je tickets af te kunnen drukken moet je beschikken over een PDF-reader. Deze software kan je gratis op het internet vinden. Zorg voor een duidelijke afdruk (zwarte inkt op wit papier). Bij een slechte afdruk is het mogelijk dat de code niet ingelezen kan worden door de ticketscanner.

Bij verlies of na het vergeten van je tickets kan je aan het onthaal je e-ticket opnieuw laten afdrukken. 

Ieder ticket bevat een unieke code en kan slechts één keer gescand worden. Een kopie maken heeft dus geen zin.

4. ANNULERING EN TERUGBETALING

Verkochte tickets worden niet terugbetaald, tenzij bij afgelasting van een voorstelling.

Wij aanvaarden geen tickets om door te verkopen of om te ruilen.

Bij aankoop van tickets kan je het herroepingsrecht niet uitoefenen (diensten betreffende vrijetijdsbesteding art. VI.53 12° Wetboek Economisch Recht).

5. KOSTEN

Al onze ticketprijzen zijn inclusief administratiekosten.

6. OPVOLGEN BESTELLING

Voor informatie over je bestelling kan je steeds terecht bij Cultuurcentrum de Brouckere.

7. KLACHTEN

Bij eventuele klachten verzoeken wij je die te versturen naar Cultuurcentrum de Brouckere. Formuleer klaar en duidelijk je klacht. Geef indien mogelijk zoveel mogelijk gegevens door zoals je klantnummer en je bevestigingsmail.

Bij geschillen zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Brugge bevoegd.

8. PRIVACYBELEID

Bij Lokaal Bestuur Torhout is jouw privacy onze prioriteit. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. De verzameling en verwerking van gegevens gebeurt in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' in de media beter gekend als GDPR.

Voor verdere informatie over de verwerking en de rechten wordt verwezen naar onze privacyverklaring