Theater Terra - Belle en het Beest (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een nieuwe familiemusical in de krokusvakantie


Na 'Rapunzel', 'Sneeuwwitje' en 'Jungleboek' presenteert Theater Terra de nieuwe fantasierijke familiemusical Belle en het Beest. Gebaseerd op het beroemde sprookje 'La Belle et la BĂȘte' en bewerkt in de kenmerkende artistieke signatuur van Theater Terra, met poppenspel, inventieve decors en nieuwe muziek.

'Belle en het Beest' werd in de 18e eeuw geschreven en is sinds die tijd een van de meest gelezen sprookjes en de basis voor vele boeken, films en theatervoorstellingen. Ons creatieve team baseert deze nieuwe familiemusical op verschillende versies uit de vele tijdperiodes van dit klassieke sprookje.

Laat je betoveren door een sprookje dat zo oud is als de liefde zelf!

Wanneer de vader van een hecht gezin op reis moet om het geluk van de familie veilig te stellen, komt hij terecht in een kasteel. In de tuinen plukt hij een roos voor zijn dochter Belle. Dan verschijnt zijn gastheer: een Beest, die wil dat Belle naar zijn kasteel komt. Ziet Belle op tijd in dat het Beest eigenlijk een prins is, die alleen door ware liefde gered kan worden?


Extra: Na de voorstelling mag iedereen op de foto met een personage uit de musical!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Script en liedteksten: Marc Veerkamp

Muziek: Fons Merkies

Regie: Wesley de Ridder

Poppen-, decor- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens

Lichtontwerp: Wannes van der Veer


Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Vriendenpas, -26j of EDC: 13,00 euro / Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge: 3,2 euro

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

CC de Brouckere Torhout