Amelie Albrecht - Goe Genoeg?

"De routines van Albrecht zijn strak, ontdaan van elk overbodig woord, en in sommige stukken is letterlijk elke zin een punchline." - De Morgen ★★★★


Arrogant en charmant, uniek en onweerstaanbaar grappig

De afgelopen twee jaar waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht met uitsluitend uitverkochte shows, zo ook haar show 'Zwaar leven' in de Brouckere, en veel, heel veel televisiewerk. Op straat wordt ze om de haverklap herkend en als influencer krijgt ze spontaan goodies aangeboden. Dan heb je het wel gemaakt zeker? Haar vrienden waarschuwen haar: 'Zie maar dat je niet arrogant wordt!'. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.

Maar bekend zijn is niet altijd prettig. Zo moet Amelie er nu altijd goed uitzien om te poseren voor de vele selfies, heeft ze een eigen handtekening moeten verzinnen en zelfs haar hond Duvel wordt aangeklampt door fans, niet moeilijk want hij heeft zijn eigen Instagrampagina. Laat het duidelijk zijn: Amelie Albrecht geniet van haar succes.

En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal waarschijnlijk wel 'goe genoeg' zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?


Support: Rik Van Geel

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.


Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Vriendenpas, -26j of EDC: 17,00 euro / Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge: 4,00 euro

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Inschrijven

Organisatie

CC de Brouckere Torhout