Reserveren

U kan inschrijven voor een schoolvoorstelling of rondleiding door het reservatieformulier te mailen naar schoolprogrammering@torhout.be. We aanvaarden enkel inschrijvingen per mail.

Let op: slechts één reservatieformulier per school!

Inschrijven
GROEP 1
:
Torhoutse scholen en scholen behorend tot een scholengroep gelieerd aan Torhout hebben voorrang om in te schrijven van 10 tot en met 16 juni 2019. We noteren de reservaties volgens nummering scholen, die met 1 opschuift ten opzichte van vorig seizoen!

GROEP 2: scholen uit de regio kunnen inschrijven vanaf 17 juni 2019. We noteren de reservaties in volgorde van inschrijving.

Uit ervaring weten we dat de voorstellingen snel volgeboekt zijn, reserveer dus tijdig! De aanvragen worden ingeboekt volgens binnenkomst, rekening houdend met de geldende publieksbeperkingen en met een zo groot mogelijke zaalbezetting.
Sommige voorstellingen zijn zeer snel volzet. In overleg met u, zorgen wij graag voor een volwaardig alternatief.

Bevestiging
Gezien u in juni waarschijnlijk het exact aantal leerlingen van volgend schooljaar nog niet kent, vragen wij u bij benadering toch het aantal te vermelden. Eind augustus ontvangt u een bevestigingsformulier van uw inschrijving. Gelieve dan de data, uren en aantal leerlingen nauwkeurig na te kijken. Teruggestuurd is uw inschrijving definitief! Het aantal leerlingen dat u hierop invulde is definitief voor de rest van het seizoen. Controleer de gegevens goed en plan uw bezoek aan het Cc stipt! Meestal gaat het goed, maar soms werd de datum vergeten, niet bijgehouden, niet doorgegeven, soms is er geen bus, … Laten we dat met z'n allen proberen te vermijden.