Swinnen, Riguelle, Hautekiet, Vanstiphout, De Pessemier, De Maeseneer, Peleman & Reuman - Bruce Springsteen 75 - Een eerbetoon Uitverkocht

Tribute to 'The Boss'


2024 markeert de 75ste verjaardag van een van de meest invloedrijke en iconische figuren in de rockmuziek. Om deze mijlpaal te vieren zullen Patrick Riguelle, Guy Swinnen, Tom Vanstiphout, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet, Marc De Maeseneer en Ron Reuman een warm eerbetoon brengen aan de man waarvan zijn manager Jon Landau ooit zei 'I saw Rock and Roll’s future and its name is Bruce Springsteen'.

Na zijn doorbraak in 1975 met 'Born to Run' volgde 'Darkness on the Edge of Town'. Met het dubbelalbum 'The River' scoorde Springsteen z’n eerste top 10-hit met 'Hungry Heart'. 'Born in the USA' maakte van Bruce in 1984 een wereldster.

Als we Bruce Springsteen zeggen dan denken we uiteraard onmiddellijk aan de 'Legendary E Street Band' met Little Steven Van Zandt, the Mighty Max Weinberg, Professor Roy Bittan, Gary W Tallent en de veel te jong overleden Danny Federici en Big Man Clarence Clemons.

'Thunder Road', 'Born to Run', 'The River', 'Dancing in the Dark', 'Nebraska', … materiaal genoeg om een gevarieerde setlist te maken.


Op maandag 23 september 2024 wordt The Boss 75 jaar, en dat is een fantastische reden om hem te vieren met een eerbetoon. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?


Zang, gitaar, lapsteel: Patrick Riguelle

Zang, gitaar: Guy Swinnen, Tom Vanstiphout, Piet De Pessemier

Zang, bas: Axl Peleman

Keys: Jan Hautekiet

Saxofoon: Marc De Maeseneer

Drums: Ron Reuman

 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Vriendenpas,-26 j of EDC: 22,00 euro / Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge: 5 euro

Waar

Cultuurcentrum de Brouckere

Organisatie

Cultuurcentrum de Brouckere

Categorie